Se on sitten Pääsiäinen seitsemän viikon päässä, koska laskiaissunnuntai mennä vilahti tänään ohitse nättiä liukua kauniissa säässä yhdessä Ystävänpäivän kanssa. Laskiaisen perinteisiin liittyy paljon asiaa, joista Internetin tietolaari Wikipedia kertoo näin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Laskiainen

14.2.1922 ministeri Heikki Ritavuorta kohtaan ei osoitettu Valentiinen päivän henkeä vaan hänet murhattiin tuona päivänä poliittisen ääriryhmän toimesta. Ritavuoti on ainoa maassamme surmatyön kohteeksi joutunut ministeri, jos tuosta asiasta jotain hyvää yrittää kertoa.

Hyvää ja todella kaunista MM-tasolla muokattiin sen sijaan Hämeenlinnassa 14.2.1982. Tuolloin siellä muokattiin lumesta taidetta ja maailmanmestaria tosiaan siinä hommassa etsittiin.

Suomeen saatiin lumen päältä ja keppien välistä kurvaillen ( pujottelu ) ensimmäinen MM-kulta ja yleensä alppilajien mitali tasan 11 vuotta sitten Kalle Palanderin toimesta ja paikkana oli Usan Vail ja heti puolenyön jälkeen saamme ehkä nauttia uusista sankariteoista Yhdistetyn kisan merkeissä maamme urheilijoiden osalta. ( tai sitten ei )