Ihan joka paikkaan ei luonnossa liikkujalla ole aina asiaa, vaikka jokamiehen oikeus siihen yleensä mahdollisuuden antaa. Lauantai-aamuna törmäsin ( onneksi vain kuvitteellisesti ) hyvin lyhyen ajan sisällä näihin kolmeen suljettuun metsätiehen.

  Viiden millin teräsvaijeri, jossa roikkui joku tienvarren ympäristömetsää roskaavia uhkaava rikkinäinen kyltti kahta puolta tietä kasvavaan puuhun kiinnitettynä ei mielestäni ole parhain tapa kulkua estää. Varsinainen ansalanka hämärässä liikkuvalle ihmiselle tai miksei myös eläimelle. Kyltin asettajan nimeä en kehtaa edes kertoa.

 Keskimmäinen kuva kertoo omaa tarinaansa siitä millaisiin tekoihin se johtaa kun maanomistajalla tulee kuppi täyteen maillaan liikkuvista ilmeisen isoista työkoneista. Yrityksen puutteesta ei ainakaan voi moittia ja asennekin on ollut kohdallaan kuution kiviä tien tukkeeksi siirtäessä.

 Veräjä eli rintti on tietenkin viimeisenä ja eiköhän tuo ole se paras tapa kertoa siitä että aidan takana alkaa yksityisalue. Ainakin se on tyylikkäin. En muuten hypännyt aidan yli. ;-)

834039.jpg