Ja ihan ensimmäiseksi kiitokset kaikista tänään Kuuselaan lähetetyistä värikkäistä kommenteista. Ihan pienellä lenkillä kävin iltasella kosken kuohuja katsomassa. Uutta lunta oli kahlata asti ( 20cm ) ja kun asteet olivat pakkasen puolella, niin ihan tuntui talviselta ilma. Joella en kauaa viipynyt, mutta takaisin kiertelin vanhan sahamme tontin kautta samalla kaikki vanhat suuret kuuset puhutellen. Viisi kappaletta rungoista täytti tuon puiden hierarkian aatelisarvoon riittävän mitan, eli jos kädet eivät yllä puun ympäri, niin se on sitten sylintäyteinen.

 Yiralta sain pienen kyselyhaasteen ja ensteksi pitäisi kertoa montako blogiviestiä olen kirjoittanut blogiini. - Vähän yli kahden vuoden aikana varmaankin satamäärin.

 2. Miksi aloin kirjoittaa blogia: Puupekka nimimerkillä tarinoin vuoden ajan ja aloitin puoli vuotta ennen kuin täytin puolensataa vuotta ja lopetin ensimmäisen blogini puoli vuotta juhlanpäiväni jälkeen. Blogi oli tavallaan eräänlainen oman elämän välitilitys.

 3. Millä nettisivuilla käyn kun olen netissä?  Sanomalehti Keski-Pohjanmaa, Älypää, Kuvaboxi, Painonnostoliiton sivut ja Googlea käytän päivittäin tiedon hankinnassa.

 4. Onkos minulla omaa kotisivua? No eipäs ole.

 5. Osaanko puhua muita kieliä kuin suomea? Keskikoulussa opittu englanti palautui ainakin loistavasti mieleen eräällä lomareissulla jossa paikallinen poliisi vei väärin pysäköidyn vuokratun henkilöauton parempaan talteen siksi aikaa että sai sakot sun muut kulut maksettua. Lisäksi olen ostanut  70-luvulla Uusikaarlepyyssä makkaraa kiskalta pelkästään ruotsin kieltä apuna käyttäen.

 6. Mitä ohjelmia seuraat teeveestä? Katselen sitä erittäin vähän, mutta joskus käyn Emmerdalenissa tai katselen varoen salaisia kansioita. Räikkösen ja Kovalaisen päristelyt yleensä katson ja myöskin Mika Kallion hurjat kallistelut varttilitraisissa.

 7. Hissi vai portaat?  No nythän on niin että: Lääkäri kielsi puissa kiipeilyn, banaaneja saan sentään vielä syödä. Vakavasti puhuen jos kerroksen välejä on vain kaksi, niin se on kipikapi, mutta jos enemmän, niin sitten tilataan Kone paikalle.

 8. Onnen ja epäonnen numerot? 17 on lukuna jotenkin mukava. Epäonnen numeroa ei sitten olekkaan. Lauantaina kyllä 77 ( epäonnistunut tempauksen kisanosto ) vähän takkusi, mutta siinä onni tai epäonni oli kyllä ihan omissa käsissä.

 9. Haastetta saisi lähetellä eteenpäin parille valitulle, mutta tämä kohta jääköön täyttämättä. Toisaalta jos joku ei tätä haastetta ole vielä saanut, niin voi sen napata tästäkin.

 Lunta on tosiaan saatu reippaasti ja kertyyhän sitä kun toista vuorokautta satelee yhtä soittoa yötä päivää. Töyhtöhyyppien elämä meni vaikeaksi peltojen peittyessä nietoksiin ja yksi onneton hippasi päivällä höyläämön tontilla ja toinen oli aivan kylämme keskustassa iltapäivällä kaupan pihalla. Toivottavasti hanki humahtaa ja sukkelaan ettei hyypät hyydy ihan henkihieveriin.          

1466167.jpg