22.1.1869 syntyi mies nimeltä Grigori Rasputin. Vaikea sanoa oliko mies hyvä vai paha näin jälkikäteen. Musiikissa tämä kiistelty hahmo elää edelleenkin:

Pojat vähän kokeilivat lentsikan rajoja ihan äskettäin tuolla taivaalla. Ilmavoimiemme ensimmäiset suihkarit saapuivat Suomeen 22.1.1953 ja olivat engelsmannien tekemiä ja Vampire merkkisiä. Kaippa nekin taivaalle vanaa piirsivät.

Taivaasta ja ilmasta puheen ollen maamme korkein ilmanpaine lukema mitattiin Helsingissä tasan 103 vuotta sitten. Puntarin neula nousi peräti lukemaan 1066 hPa. Tarkoittaakohan tuo lyhenne että hehtoPascal? Tutkitaan...  ( oli se )

Ne ois Meiju Suvaksella myös synttärit tänään. Iän puolesta hän on jo aikuinen nainen, mutta sehän on Paulan laulu ja pure mua biisiä ei nyt kyllä kuunnella. Höpinäksi mennee. Jatkakaahan tipatonta tammikuuta ja mukavata viikonloppua kaikille vierailijoille. ;-)

Väiski tuolta mourusi köökistä että pistäppä linkki lopuksi siihen Karjalaisen Väinö-lauluun: Täältä pesee: http://www.youtube.com/watch?v=O6BIaLdd5sg