26 tammikuuta 1955 syntyi Hollannissa poika nimeltään Edward Lodewick van Halen. Ymmärtänette että nyt aletaan hyppiä ja reippaasti:  

Upeasti etenevä biisi tuo "Jump." Hienosti eteni myös Clas Thunberg luistimilla 26.1.1924 Chamonixin talvikisoissa. Tuloksena Suomelle ensimmäinen olympiavoitto talvikisoissa. Mies tunnettiinkin aikoinaan lisänimellä "jääkenttien Nurmi." 

Jäinen alusta on tuttu myös tänään 49-vuotta täyttävälle Wayne Gretskylle. Numero ysiysi, Kurrin ketjukaveri ja pelihousuissa yksi ylimääräinen nappi. Miksikö? En tiedä. ;-)

Suomen Neito vuosimallia 1953 täyttää tänään 77 vuotta. Pitkän ja komean uran tv-kuuluttajana tehnyt henkilö on nimeltään tietenkin Teija Sopanen. Silloin kun Teija työnsä teeveessä aloitti ei juuri tarvinnut kanavia selailla, sillä niitä oli vain yksi ja ohjelmat katsottiin siihen joutsenten lentoon saakka ja joskus vielä lumisadettakin hetki siihen lisäksi.  

Turkulainen Herman Spöring oli kaukana kotoa 26.1.1769. Hän on ensimmäinen suomalainen joka on nähnyt Kap Hornin. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kap_Horn

Ja kun nyt jo näin kauas päästiin niin kerron lopuksi että tänään on Australiassa kansallispäivä ja sen kunniaksi soimaan kirjaimellisesti sähköistä rokkia AC/DC:n tahtiin: http://www.youtube.com/watch?v=k7BWkFyk1Ew&feature=related