Se on sitten Tarja tullut olleeksi maamme Pressana tasan kymmenen vuotta. Hyvin on hommansa hoitanut ja Suomea edustanut. Vancouverissakin oli ihan intona yleisön joukossa. ;-)

Tuona Halosen ensimmäisenä työpäivänä 1.3.2000 maassamme astui voimaan myös uusi perustuslaki.

Vaasassa annettiin kova käsky 1.3.1854. Määräsivät koko kaupungin siirrettäväksi eri paikkaan lähemmäksi merta. Käsky pohjautui pahaan tulipaloon joka oli tuhonnut yli puolet kaupungista vajaat pari vuotta aiemmin.

1954 maaliskuun ensimmäisestä päivästä alkaen kahvia sai taas ostaa vapaasti Suomessa ilman säännöstelyä. Se oli varmasti monelle juhlapäivä.

Pyhän-Luoston kansallispuisto perustettiin tasan viisi vuotta sitten. Maailman ensimmäinen kansallispuisto on myös perustettu maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Ajassa mennään vuoteen 1872 ja Ameriikan maalle ja puiston nimi on vapaasti suomentaen "Keltainenkivi."

Ruohosen Tepolla on synttärit ( 62v). Etsitäänpä Juutuubista jotain menevää musiikkia maanantai-iltaa piristämään........  Tämmöstä löytyi vaikkapa Presidenttimme kunniaksi: http://www.youtube.com/watch?v=uxrrhNnnmlk&feature=related