Joidenkin kuuluisuuksien nimet jäävät historiaan elämään. Sellainen henkilö on mm. 18.3.1858 syntynyt Rudolf Diesel. Arvannette varmaan millä polttoaineella käyvän moottorin tämä mies kehitteli.

Löpöä tuskin oli tankissa venäläisen Aleksei Leonovin kulkupelissä maaliskuun 18. päivänä vuonna 1965. Mies tunnetaan ensimmäisenä avaruuskävelijänä, jonka kesto oli Voshod 2 aluksen ulkopuolella 12 minuuttia. Melkoisissa olosuhteissa suoritettu Cooperin testi siis.

Cannesissa kisattiin laulaen kilpaa Euroviisujen merkeissä tasan 49 vuotta sitten. Suomikin oli tuolloin mukana ensimmäistä kertaa ja osallistujamme nimi oli Laila Kinnunen. Tasan vuotta myöhemmin ( 1962 ) kisapaikkana oli Luxemburg ja siellä raikasi Tipitii varsin hyvällä menestyksellä: http://www.youtube.com/watch?v=YAyg_MvbwKc&feature=related

18.3.2002 Piippolan Leskelän kylässä sijainnut Suomen keskipiste siirrettiin Kärsämäelle. Siellä se nyt varmaan on jossain niissä hienoissa kiertoliittymissä tai missälie.

Perhossa on muuten tuollaisen liikenneympyrän keskelle jysäytetty mahottoman suuri kuula. Jötikällä lienee jotain tekemistä Arsi Harjun ja Olympiavoiton kanssa. Arsi täyttääkin tänään vuosia. 36 vee tulee huivipäällä täyteen elon mittarissa.