Hei. Olen västäräkki, tieteellisesti sanoen Motacilla alba. Olemme pesineet puolisoni kanssa Kuuselan Isännän tekemässä puupinossa, se laittoi siihen pressusta katonkin, asiallista palvelua täällä. Nyt alkaa olla homma siinä vaiheessa, että pitäisi päättää, että tehdäänkö vielä toinenkin poikue tälle suvelle. Poikasten teko on ihan metkaa puuhaa, mutta on niistä kyllä tuhon kovasti hommaa sitten kun alkaa syöttäminen.

Nyt otetaan kuulemma lisää kuvia. Laitetaanpa siis mustaa leukalappua timmiin ja edustavaan kuntoon. Sitä on vielä kesää pitkästi jäljellä ja meidän muuttomatkalle lähtömme tapahtuu vasta elo- syyskuun vaihteessa. Ajateltiin mennä ensi talveksi Tunisiaan, Libyassa on usein oltu kylmää paossa, mutta nyt siellä on vähän turhan levotonta. 

Nyt kuulemma vähän kikkaillaan kameralla ja pitää olla tomerana ettei kaadu. No voihan kivipiira, nyt ollaan ainakin 20 astetta kallellaan oikealle, mutta meillä linnuilla on hyvä tasapaino, joten eipä hätiä mitiä.

Eipä tässä tämän kummempia. Kiitos ja kumarrus kaikille, jotka tämän jutun jaksoivat lukea. Seistään nyt sitten vielä samalla yhdellä jalalla kuvaajan pyynnöstä hetken aikaa. Se on moro ja hyvää kesää kaikille.