.. ja muita ihmeellisyyksiä eiliseltä. Einon mökin vanhan puulieden päälle oli jätetty tai unohdettu pullonperseellinen tuhtia laatuviskiä. Kuka lie oli taas käynyt muistia nollaamassa kuusikkokankaan kätköissä.

'

Tällaiseen tekniikan ihmeeseen puolestaan voi törmätä Siiponjoki varressa Pleunan ja Törmälän välimaastossa. Ilmeisesti tuolla autetaan kalamiehiä rannasta ylös sillä jokitörmät ovat jyrkät ja paikoin yli kymmenen metriä korkeat.

Metsässä tulin viihtyneeksi viikonlopun aikana pitkän tovin juosten ja kävellen. Sitä todisti kuusen latvan kätköistä mm. tämä orava:

Paljon jäi myös kuvaamatta; Vilaus repolaisen punaturkista, Historian hirvilehmä vasoineen, pyyn poikueet ja koppelon lentoonlähtö lähes jalkojen juuresta. Muurahaisten hyödyntämää tuulenkaatomäntyä pysähdyin ihmettelemään pitkäksi toviksi. Vikkeläjalkaisia ahertajia oli sen päällä liikkeellä tuhansittain. Seisoin  polun tukkeena vähän liiankin kauan ja osa ötököistä ehti kiivetä kenkien päältä lahkeiden alle ja vaikka minne asti. :-)

.