Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).”
 

Jätän tarkoituksella listaamatta elämän suuret asiat, parisuhteen ja lasten kasvun ja kehityksen.

Kaippa tämä Kuusela-blogin ylläpito itsessään tuo minulle sen Isäntänä hyvää mieltä, koska en koe sitä pakonomaisena, vaan pääsääntöisesti hauskana ja kehittävänä harrastuksena.

Kuuselan nimikkolintu kuusitiainen on siivekkäistä suosikkini ja takapihan ruokintapaikan rohkea vieras. Lintujen tarkkailu tuottaa paljon mielihyvää varsinkin talvisaikaan.

Paneuduin haasteeseen tosissani ennen kuin listaa aloin laatimaan. Kirjoista on ihmisille paljon iloa ja hyötyä, suorastaan valtavasti. :-)

Näin kerran T-paidan jossa oli englannin kielinen teksti joka kertoi ettei mikään tunnu niin hyvältä kuin tasapainoinen onnistunut tempaus. Urheilu tuottama nautinto silloin kun sitä harrastetaan terveeltä pohjalta on hieno asia. Kuvaa piti tosin muokata ettei siitä erottuisi nostajan ponnistuksesta punainen naama.

Työ tekijäänsä kiittää. (  Ainakin joskus. )

 Jäätelöä ei voi tässä postauksessa ohittaa:

Eikä lemmikkieläimiä:

 Lomareissu hyvässä seurassa on myös ihan huippua ihmisen psyykkisten voimavarojen kasvatuksessa:

Kevään etenemisen seuraaminen. Vesien vapautuminen. Pikku ötököiden ilmestyminen ja luonnon uuden kasvukauden käynnistyminen talven jälkeen saa kunnian olla toiseksi viimeisenä listalla:

Ja viimeisenä kuva jonka merkityksen voi ymmärtää vain se joka on joskus koonnut suuren palapelin hukkaamatta yhtään osaa kokoamisen aikana.