Aamulla minua odotti mukava yllätys Kuuselan oven avatessani. Arvaukseni Amalian ( www.amalia48.vuodatus.net ) marjapensaiden määrästä oli osunut niin lähelle, että nyt saa jännityksellä odotella mitähän posti Itä-Suomesta Kuuselaan kuljettaakaan. Pari muutakin kertaa tällaisissa hauskoissa blogi-arpajaisissa on ollut onni myötä, joten on aivan kohtuullista, että järjestän itsekin pienen arvonnan huomiselle pystyyn. Huomiselle myös sen takia, että 52 vuotta tulee päivälleen täyteen mittariin.

 Puoli seitsemän aikoihin aamulla ( su. 14.9 ) Kuuselaan ilmestyy näkyville yhdeksän rajattua lintuaiheista valokuvaa, jotka ovat hyvinkin toisistaan poikkeavia. Äänestämällä niistä omaa suosikkiaan kuvan alle kommentoiden on mukana arvonnassa, jonka voittajalle, tai voittajan antamaan osoitteeseen lähetän kuvan ( 13x18cm ) kurjenpoika Klausista kehyksineen päivineen. Nuori lintu ei vaatimattomuuttaan lähtenyt itse kisaan mukaan lainkaan.

 Kuvat ovat suurimmaksi osaksi jo täällä esillä olleita, mutta nämä äänestysotokset on rajattu vähän tiukemmin kuin alkuperäiset.

 

1903186.jpg