Ja Lean nimipäivän kunniaksi soitto soimaan ja laulu raikumaan: http://www.youtube.com/watch?v=sMhTNypcN-Y  ( myös Leeat saavat käydä kuuntelemassa tarinaa lääninveijarista. ;-)

Musiikkiin liittyen tällä päivämäärällä vuonna 1956 julkaistiin erään Tupelolaisen mieslaulajan single. Kappaleen nimi oli "Heartbreak Hotel." Varmaan paha paikka tuollainen hotelli.

Pahoja tilanteita syntyy myös pesäpallossa. Tulee ajolähtöjä, haavoitutaan ja jopa kuollaan. Kansallispelimme isän, Lauri Pihkalan syntymästä tulee tänään kuluneeksi... ( soitin välillä äkkiä synttärionnarit isolle siskolle naapurikaupunkiin. )... 122 vuotta.

Tammikuun viidentänä vuonna 1914 Fordin tehtailla otettiin käyttöön kahdeksan tuntinen työpäivä. Henry ymmärsi jo noin varhain että kun tehdään vähän päivässä, niin saadaan viikossa aikaan paljon valmista tavaraa. Ja autojahan sieltä alkoikin tulla kuin liukuhihnalta.

Tästä ei ollut juttua lehdessä nimeltä "Maamiehen Ystävä" jonka J.V.Snellman perusti Kuopiossa Lean päivänä vuonna 1844. Aviisi nimittäin lakkasi ilmestymästä vuonna 1855. Kauan sitä vaan on ollut tarjolla tuota painettua sanaa tiedonnälkäisille ihmisille.

Ja kauniiksi lopuksi komiat onnittelut Mairelle: http://www.kojo-ootti.vuodatus.net/blog/2317494/synttarionnea-/