Partioliikkeen perustaja Robert Baden-Powell syntyi 22.2.1857. Hänen syntymäpäivänsä kunniaksi partiolaiset ympäri maailman viettävät Muistelemispäivää, jonka idea lienee siinä että heikompaa ja huonommassa asemassa olevaa pitää tukea ja kannustaa. Tässähän olisi kiva teema vaikkapa monille työpaikoille.

Tänään on myös kansainvälinen rikosuhrien päivä. Vuonna 2006 Kentissä Englannin maalla ryöstettiin käteistä rahaa 92 515 054 (n. 92,5 miljoonaa ) dollaria. Siinähän on rosmot ja ryökäleet joutuneet suorastaan talikoimaan saalistaan mukaansa.

Porilaisten marssia tässä on kovasti odoteltu, mutta eipä ole ainakaan vielä ollut lauluun aihetta. Tasan 40 vuotta sitten Tatran MM-kisojen viiskymppisen voitti mies nimeltä Kalevi Oikarainen. Lempinimeltään Susi-Kalle. Mitähän nämä vanhat hiihtosuuruudet mahtavat miettiä kisoja seuratessaan.

On se pitkä ja kova matka tuo viiskymppinen. Pitkäksi kasvoi myös 22.2.1918 syntynyt Robert Wadlow. Päälaki keikkui miehellä ylimmillään lukemassa 272cm. Aikamoinen hujoppi. Miehestä lisää tietoa tästä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Robert_Wadlow