Ei löytynyt. Saksalainen Zeppelin ilmalaiva vieraili Suomessa vuonna 1930 ja joku keksi että painetaanpa sen kunniaksi oma postimerkki. Aikaa oman merkin tekemiseen oli kuitenkin vähän ja niinpä keksittiin ottaa avuksi 10 markan kaunis Saimaa merkki ja eikun ankara päällepainanta käyntiin ja niin saatiin vetyhirviölle oma merkki.

Kävi kuitenkin niin hassusti että joku kiireessä kämmäsi oikein kunnolla ja kun valmiita sadan merkin arkkeja tarkasteltiin voitiin huomata että jokaisessa arkissa oli yksi merkki jossa luki: "Zeppelin 1830."

No kyllä se posti kulki niilläkin ja tänäpäivänä juuri nuo virhepainamat ovat todella arvokkaita keräilykohteita, kuin myös toki ne oikealla vuosiluvulla varustetut Saimaa-aiheet.

Aiheesta lisää kertoo Reijo Valta: http://poistyopoydalta.blogspot.com/2010/09/graf-zeppelin-helsingissa.html

Tuollaista kuvan kaltaista Filatelista massaa saattaa saada ostettua ison kasan lähes puoli-ilmaiseksi esim. nettihuutokaupoista ja sitä tutkiessa ja järjestellessä pimeä talvi-ilta kuluu nopsaan, kahvia kyllä menee melkoisesti. Erät ovat yleensä myynnissä ns. "tutkimattomina" mutta luulenpa että kyllä niistä arvokkaat merkit on poimittu moneen kertaan tarkasti pois.

http://www.posti.fi/postimuseo/nayttelyt/teemanayttelyt/2010/grafzeppelin.html

Ylläolevasta linkistä pääsee postimuseon sivuille ja alla kuva tuosta arvokkaasta virhepainamasta. Kuvista toisessa on ruotsalaisten vuonna 1856 tekemä ns. "keltainen hirviö."  Painomäärä yksi ( 1 ) kappale ja arvo noin kaksi ( 2 ) miljoonaa Euroa. Kuka tarjoaa enemmän?