17.1.1899 syntyi poika joka sai kasteessa nimen Al. Olisi saanut jäädä syntymättä. Paper Lace yhtye kertoo synkkää tarinaa Kaposen Allun ja hänen kavereidensa öisistä puuhista Chicagossa joskus 30-luvulla:

Kippari-Kallea olisi tarvittu apuun tuona yönä jona  "Chicago kuoli." Popeye seikkaili sarjakuvahahmona lehden sivuilla ensimmäistä kertaa juuri tällä päivämäärällä jo niinkin varhain kuin 1929. Vanhasta seilorista ja merikarhusta siis on kysymys.

17.1. on syntynyt myös pari maailman kuulua urheilijaa. Vasalaa vastaan Kenian Keinolta ( s.1940 ) loppuivat olympialaisissa konstit aikoinaan, mutta Roomassa 1960 kirjaimellisesti itsensä iski urheilumaailman tietoisuuteen mies nimeltä Cassius Clay, sittemmin tunnettu nimellä Muhammad Ali ( s. 1942 )

Tänään juhlii myös Amerikan ykkösnainen Michelle Obama ( s. 17.1.1964 ) kuin myös pari vuotta häntä vanhempi  Jim Carrey. Siinä olisi Antero Mertarannalla ( s. 17.1.1956 )selostamista jos saisi näiden kahden kanssa vanhenemistaan yhdessä juhlia.

Silloin kun Viaporia, elikkä Suomenlinnaa alettiin rakentamaan oli myös talvi ja tammikuu ja juuri tämä päivä vuonna 1749. Suomessa saatiin myöskin baletista nauttia ensi kertaa tammikuun 17 ja vuosihan oli, kuten kaikki varmasti muistavatkin 1922.

Ursa kertoi että tänään on kaamosaika päättynyt myös Lapissa. Käydäänpä sen kunniaksi kurkkaamassa mitä kuuluu Harmaalle Sudelle:  http://harmaasusi.blogspot.com/