Kysyin tuossa hetki sitten Vänniltä jokos olet liittynyt suuren suosion saavuttaneeseen Facebookin. Katti katseli minua pää kallellaan  ja kurisi että etkös Kuuselan Isäntä tiedä että se on vain ihmisille tarkoitettu?

"Niinhän se taitaa tosiaan olla" arvelin ja jatkoin että, "mitäs jos perustettaisiin Sinulle oma Feispooki tänne Kuuselan yhteyteen?"

Väinö vähän epäili, "Siihen kukaan kuitenkaan liity, mutta voihan sitä kokeilla ja oikeastaan voitaisiinhan sinne kutsua tuttuja katteja. Sauli ainakin liittyy siihen kun sitä vähän kurmootan."

"Ei väkivaltaa" sanoin ja jatkoin, entäs sitten meidän Kisu. Nikke ja Ansa Vanahalta, Viivi Konalasta ja Maisa ja Killi Oulusta. Siinähän on melkoinen lauma mirrejä pookiisi."

-------------------------------------------------------------------------

Jos haluat mukaan niin eikun kommentoiden linkittämään kissankuvia. Väinö lupaili alustavasti käydä myös vastavierailulla mahdollisten uusien kavereiden kuvia ja touhuja kommentoimassa.

Väinön kamut: Mosse ja MantaVinku, Misse, Hiski ja Pikku-Gerru, Riina, Maisa, Killi, Viivi, Otto, Nakertajan Katit, Veli-Sauli, Misu, Kollo, Nikke, Vilpertti, Lilja