20 tammikuuta 1156 oli perimätiedon mukaan paha tilanne Köyliönjärven jäällä. Talonpoika Lalli ei ollut liikkeellä mateita kolkatakseen vaan kohteena oli sen aikaisen Piispa Henrikin pää ja hullustihan siinä kirkon miehelle kävi.

Päivälleen 18 vuotta sitten näytettiin Suomessa Kaunareiden eka jakso. Sen jälkeen Ridke ja Rooke ovat jampakoineet juoniaan ainakin 5000 jakson verran, eikä loppua näy. Ylpeänä tunnustan että yhtään kokonaista ohjelmaa Boldeista ja Beautifulleista en ole koskaan katsonut.

20.1.1937 Franklin Roosevelt vannoi Jenkkilässä virkavalan toiselle kaudelleen. Tästä lähtien tuo työhomma on aina aloitettu juuri tuolla päivämäärällä, ellei sitten joku sekopää ole täräyttänyt maan ykkösmiestä hengiltä kesken kauden. Barakki viimeisimpänä tasan vuosi sitten.

Sims-kaupungissa lienee tänään kovat juhlat sillä tämän virtuaalisenmaailman pääluoja Will Wright täyttää tänään puolensataa vuotta. Mahtaakohan kaveri olla sukua taiteilija-Magnukselle ja hänen veljilleen.

Tänään viettää  80-vuotis synttäreitään toisena ihmisenä Kuun pintaa tallannut mies nimeltään Buzz Aldrin. Ehkäpä juuri hänen kunniakseen löydettiin Krapusumusta ensimmäinen tunnettu pulsari 20.1.1969 http://fi.wikipedia.org/wiki/Rapusumu

Homma ja postaus meni nyt ihan tähtien taakse ja vieläkin kauemmas. Palataanpa takaisin Kuunvalon varjoihin:  Vai olisikohan tuo Buzz kuitenkin enemmän Pink Floyd fani. Kurkistetaan siis vielä Kuun pimeälle puolelle hetkeksi: http://www.youtube.com/watch?v=YlnruVZiiyI&feature=related