Ei katsellut muuten enää tänään niin kuin eilen, vaan harmaat pilvilautat ovat tuoneet vettä tullessaan tuulen kanssa ja valkoinen peite maasta on jälleen menetetty. Pihat ovat sentään paikoin kunnon iljanteella, eli tarkoin saa katsoa minne astuu jos ulkona joutuu liikkumaan.

 Hierojan kädet tervehtivät töiden jälkeen ilolla jäykkää ruotoani selkäpuolelta pitkästä aikaa ja nyt olo on notkea kuin norsunpoikasella, eli tietää kyllä missä on käynyt. Pari kolme päivää kestää palautuminen tuosta tunnin hoidosta, eli kovempaa on kuin punttitreeni konsanaan.

 Illan kaunarit ovat menneet ja salakkarit taitavat olla menossa ja tästä pääseekin aiheeseen johon InkaTaika minut muutama päivä sitten haastoi, eli kertomaan omista erikoisuuksistani x 5 

  - Eli en ole koskaan katsonut yhtään kokonaista jaksoa teeveestä Kauniita ja Rohkeita, saatikka Salattuja Elämiä. ( Anna Hanskin laulu on kyllä ihan nätti. )

  - Tuossa kuvassa olevan koneen vieressä on mahdottoman hyvä laulaa loilottaa 140 desibelin melussa. Sitä ei varmasti kuule kukaan.

  - Kaiken maailman numerot ja tilastot kiinnostavat kovin ja esimerkiksi kakkosen neliöjuuri on hyvä osata yhdentoista desimaalin tarkkuudella ( 1,41421356237 )

 - Lintujen talviruokinta on useana vuotena venähtänyt kohdallani lähemmäksi Juhannusta. Eihän sitä koskaan tiedä jos takatalvi yllättää.

 - Puihin tekisi vielä mieli kiipeillä, vaan lääkäri on kieltänyt, banaaneita saa sentään vielä syödä ja omistan tietenkin seitsemät tasan tarkkaan samanlaiset pitkät kalsarit, tai oikeastaan sopivan mittaiset. Ja kuten huomaatte hieronnan hyvää tekevät vaikutukset alkavat jo konkretisoitua, eli veri kiertää taas myös päässä. Ja kauniiksi lopuksi. Pitäkäämme huolta lihaksistamme, kukin omalla tavallaan. Ne meitä liikuttavat.

 

 2072890.jpg