Valokuvaus on haasteellista puuhaa ja blogien maailmoissa viihtyvät tietävät että aihevalokuvauspuuhaa riittää niin halutessaan helposti vaikka  joka päivälle. Keltainen voisi olla vaikkapa maanantain teema. Tämän haasteen juuret ovat Kanadan Ontariossa nimimerkin Drowsey Monkey hallinnassa. Osallistujia viikottain noin 70.

Sen verran olen vielä epänörtti etten osaa aktivoida tuota kuvaa linkittämään suoraan sivuille. Kommentoiden voit kertoa omista suosikeistasi näissä haastejutuissa. Jos sinut on haastettu oikeuteen, niin sitä ei tarvitse kertoa.

http://mellowyellowmonday.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------------------

Tiistaina laitetaan punaiset popot jalkaan, eli värien maailmassa jatketaan. Sivuja ylläpidetään sieltä isosta omenasta eli Nykistä. Näppäimiä hallinnoi Maryt/theTeach.

http://www.workofthepoet.blogspot.com/

------------------------------------------------------------------------------

Pikkulauantain voi aloittaa vetisissä merkeissä. Suomesta ei ainakaan kuvauskohteita puutu. Saharassa olisi kuvattavaa tähän paljon niukemmin. Liki Losia asuu ylläpitäjä nimimerkillä 2sweetnsaxy.

 http://www.waterywednesday.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------------------

Torstaisin luotetaan kotimaiseen haastetarjontaan ja vaikka tuo nappi on vaatimaton, niin inspis itsessään tarjoaa hyvin haasteellisia kuvaustehtäviä. Osallistujia on yleensä pitkälti toistasataa. Ylläpidosta vastaa käsittääkseni useampi henkilö ja haaste avautuu yleensä heti puolenyön jälkeen torstain puolelle siirryttäessä.

http://www.inspis.vuodatus.net/

---------------------------------------------------------------------------------

Perjantaisin ei kuljeta päät alas painuneina, vaan katsellaan taivaita ympäri maailman. Haaste on erittäin suosittu ja jos blogiisi haluat paljon kommentteja niin tämän kautta niitä tulee kun vain ensin kommentoit itse kaikille haasteeseen kuvan lähettäneille bloggaajille. Osallistujia on viikottain n. 300-400. Haaste avautuu Suomen aikaa torstaisin 21,30.

http://www.skyley.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------------------------

Kotimainen numerokuvahaaste avautuu myöhään illalla perjantaisin tai lauantain puolella heti puolenyön jälkeen. Itse koen haasteen mielenkiintoiseksi sillä hyvin monenlaisia asioita mitataan numeroiden maailmassa.

1, 2, 3, 4 = http://www.yykaakoo4.vuodatus.net/

----------------------------------------------------------------------------------------

Sunnuntaisinkaan ei kuljeta kameran kanssa varjojen mailla, vaan juuri ne varjot ovat kuvauskohteina. HeyHarriet avaa tämän haasteen hyvissä ajoin lauantain puolella Suomen aikaa.

http://heyharriet.blogspot.com/

-----------------------------------------------------------------------------------

Ja viimeisenä ja ehkäpä kauneimpana haasteista Luiz Brasiliasta kerää maailman kuvat nippuun.

http://flowersfromtoday.blogspot.com/