Tänään vietetään valtakunnallista hätänumeropäivää, johon toivon mukaan on tullut mahdollisimman vähän soittoja. Päivällä on myös teemana Suomalainen nukketeatteri, kuin myös varhaiskasvatus.

Olympiakisojen kynnyksellä palaan Innsbruckin-kisojen miestin viestihiihtoon ( 11.2.1976 ) jossa Juha Miedon hurja hiihto toisella osuudella vei Suomen kärkeen ja pohjusti samalla voitonjuhlat maallemme. Tuo Mietaan ylivertaisuus tuossa kisassa on jäänyt itselle mieleen yhtenä urheiluhistoriamme komeimmista suorituksista. 

Komeasti edusti maatamme myös tasan 70-vuotta sitten Karjalan kannaksella kaatunut Berliinin olympialaisten kultamitalisti ( 5000m ) Gunnar Höckert. Mies oli kuollessaan vain päivän matkan päässä 30-vuoden iästä. 

Tämä päivä voisi olla myös pyhitetty keksimiselle. 11.2.1847 syntyi mies nimeltä Thomas Alva Edison. Wikipedia osaa kertoa hänestä enemmän kuin minä:  http://fi.wikipedia.org/wiki/Thomas_Edison

Onkohan Kunnaksen Mauri mennyt Koiramäkeen tänään juhlimaan, vai onko ihan Herra Hakkaraisena kotosalla juhlapäivänään. 60-vuotta tuli tänään miehelle mittariin ja sehän on tasan viisi vuotta enemmän kuin Faksi-Annelilla.