Jimmy Page täyttää tänään 66 vuotta ja sehän ihan pakottaa tähän linkitykseen: http://www.youtube.com/watch?v=3mGb9yLGK8M&feature=related 

Musiikkimakuja on monenlaisia. Ehkä olisit itse valinnut esim. Joan Baezin ( s. 9.1.1941 ) tai Haddawayn ( s. 9.1.1965 ) Veikon päivän musiikiksi. Isäni, joka oli Veikko nimeltään olisi varmasti tuon Zeppelin-linkin skipannut ja valinnut YouTubesta Metrotyttöjä kehiin nimppariaan juhlistamaan, jos olisi Internetin aikana elänyt.

Juhlaan ei ollut puolestaan aihetta Oulussa tällä päivämäärällä 1963. Typpi OY:llä tapahtunut räjähdys surmasi tuolloin kymmenen ihmistä. Venäjältä Suomeen  tulevan maakaasun kanssa ei tietääkseni ole ainakaan noin pahoja vahinkoja sattunut. Tuo energiamuoto otettiin täällä käyttöön 9.1.1974 ja itse Urho oli painamassa tuolloin nappia.

9.1.1996 Suomessa valittiin ensimmäistä kertaa joukkuelajin edustaja maamme parhaaksi urheilijaksi edelliseltä vuodelta. Tämän kunnian sai jalkapalloilija Jari Litmanen. Samassa tilaisuudessa 1995 parhaan valmentajan tittelin pokkasi ruotsalainen mies lempinimeltään Kurre. Den glider in.