Tässäpä kohta ladulle kirmaavalle Aikulle mukavaa kannustusmusiikkia matkan varrelle tsemppiä luomaan, kuin myös Tomi Putaansuun synttäreiden kunniaksi kuunneltavaksi. Lordin keulahahmo täyttää tänään 36 vuotta. http://www.youtube.com/watch?v=p6VzdtmrP6Y

Suomenmaan väki pääsi jo Ruotsin vallan aikana äänestyshommiin ja niinkin varhain kuin vuonna 1362 ja nimenomaan 15.2. Tätä perinteistä päivää käytettiin myös pitkään 1900-luvulla kun valitsijamiehet valitsivat maallemme presidentin. Vuonna 1956 äänet julkisti ääneen kaikki lukien Väinö Leskinen ja lopputuloshan oli tuo kuuluisa Kekkonen-151, Fagerholm-149. Urho oli kuulemma äänestyksen jälkeen kiittänyt Leskistä hänen elämänsä parhaasta puheesta.

Urhon neuvottelutaidot itään päin olisivat olleet tarpeen myös 15.2.1899. Tällöin Venäjän suunnalta tuli noottia helmikuun manifestin muodossa ja tästä katsottiin alkaneen ensimmäisen tsaarinallan aikaisen  sortokauden Suomessa.

Tänä päivänä moni auto hyrrää hybridinä teillämme, eli osin sähköllä, osin muulla polttoaineella käyden. 15.2.1941 sensijaan jos tien päälle halusit yksityisautoillen, niin ainoa hyväksyttävä polttoaine oli puupilke josta muodostuva kaasu kehiteltiin häkäpöntön voimin.

Galileo Galilei syntyi tällä päivämäärällä vuonna 1564. Neljännesmaileri Voitto Hellsten 1932 ja hiihdon puolelta löytyy Kuisma Taipale, joka täyttääkin tänään tasakymppejä ( 40 )  Taitaa muuten olla paraillaan nokka teeveessä kiinni.