Kovan luokan kitaristi Snowy White täyttää tänään 62 vuotta. Thin Lizzy on ollut miehen päätyönantaja, mutta mm. Pink Floydin taustatukena mies on vaikuttanut kuin myös Roger Watersin. Whiskey in the jar. Hieno biisi sanon minä ja säveltäjää ei tiedä kukaan:

3.3.1955 Ameriikan televisioissa nähtiin eka kertaa mies nimeltä Elvis. Eikä muuten jäänyt viimeiseksi esiintymiseksi kuvaruuduissa.

Toivottavasti tv-kamerat eivät olleet paikalla Kanadan ja Suomen MM-jääkiekko-ottelussa Oslossa 3.3.1958. Kanukit nimittäin myllyttivät Leijonia peräti 24-0. Edes Myllys ei olisi pystynyt pitämään Suomea tuolloin pelissä mukana.

Takavuosien kova naiskeihäänheittäjätär Fatima Whitbred on myös tämän päivän synttärisankareita. Ikää Lillakin kovalla kilpasiskolla tulee täyteen 49v. Televisiosta katselin aikoinaan hänen harjoittelustaan tehtyä ohjelmaa. Juoksulenkki sujui leppoisasti asfaltilla lappeellaan olevaa autonrengasta vetäen ja ettei homma ihan vihellellen sujuisi valmentaja oli sullonut renkaan sisään kymmenisen kiloa rautalevyjä.

On se urheilijan elämä helppoa. Melkein yhtä easya kuin tänään 33 vuotta täyttävällä  Ronan Keatingilla: