Vaikka lunta tulisi tuiskuna tai pyrynä, niin tämä mies jaksaa, vaikka täyttääkin tänään 65 vuotta. Äijäenergiaa löytyy vallan vimmatusti. Jääköhön eläkkeelle? Tuskinpa. ;-) http://www.youtube.com/watch?v=NJ9G744XPdI&feature=related

Jos löytyy virtaa Reetusta aina vaan, niin tasan 130 vuotta ( 1880 ) sitten Jenkkilän ihmiset saivat ihmetellä ensimmäistä sähköllä toimivaa katuvaloa Wabashissa joka on jossain päin Indianaa.

Tästä kun mennään seitsemän vuotta eteenpäin ( 1887 ) niin samassa ihmeiden maassa alettiin käyttämään murmeleita apuna talven kestoa mitatessa. Ihan ihme hommaa. Kyselisivät sammakoilta, tietämättömät. No kaipa groundhokitkin oman päivänsä ovat ansainneet.

Tänään viettää nimipäiväänsä Suomessa Aamun ja Jeminan lisäksi Lumi. Hyvin osui kohdalleen päivä sillä lunta on tullut tänään Kuuselaankin ainakin kuusi tuumaa lisää. Kaksosetkin ovat saaneet tähän 2.2 ajankohtaan oman päivänsä. Tuplavauva onnea saadaan nauttia Suomessa noin 850 kodissa vuosittain. 

Laitetaanpa lopuksi Shakira laulamaan hänen 33-vuotis päivänsä kunniaksi. Minä puolestani lähden laulattamaan punaista imuriani, kun kuulettaa nuo Salakkaritkin vihdoin loppuvan: http://www.youtube.com/watch?v=_NlvgnPNZWE&feature=related